Professionelle løsninger og tagpap af høj kvalitet

Vi leverer professionel tagdækning og benytter klimavenlig tagpap af høj kvalitet, når vi lægger nyt eller vedligeholder et eksisterende tag. 

Robusthed og lang levetid

Tagpap - fleksibel og omkostningseffektiv tagdækning

Tagpap anvendes ofte på flade tage, men kan anvendes på alle taghældningen. Hos Egon Kjeldsen Tagdækning vil vi gerne støtte op om miljøvenlige produkter, hvorfor vi anvender tagpapmærker som Icopal og Bauder, som udover deres holdbarhed og æstetik og er kendt for deres miljøvenlighed.

Sammenlignet med tegl eller betontagsten tilbyder tagpap flere fordele. Økonomisk set er tagpap generelt en mere omkostningseffektiv løsning både med hensyn til materialeomkostninger og installationsomkostninger. Det er også fleksibelt og kan tilpasses til forskellige tagformer og hældninger, hvilket gør det velegnet til forskellige arkitektoniske designs.

Installationen af tagpap er desuden ofte hurtigere, hvilket kan reducere arbejdskraftomkostningerne, ligesom tagpap generelt kræver mindre vedligehold sammenlignet med tegl eller betontagsten.

Disse fordele gør tagpap til en attraktiv løsning for både nybyggeri og renoveringsprojekter, hvor økonomi, fleksibilitet og holdbarhed er vigtige faktorer at overveje.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har behov for professionel rådgivning omkring den bedst mulige løsning til dit tag. 

En troværdig leverandør

Vi leverer høj kvalitet og god service til vores kunder

Søger I professionel hjælp til tagdækning eller tagrenovering? I dag har vi har base i Aalborg og leverer vores løsninger til tagrenovering, tagdækning, solceller eller lignende til hele Nordjylland og resten af Danmark.

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder vores aftaler og deadlines, så er du på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, er du velkommen til at kontakte os.